NOSALTRES

Porcausadela

 


PORCAUSADELA és una agencia de management i promotora membre de l’ARC (Associació Professional de Representats, Promotors i Managers de Catalunya).

PORCAUSADELA està creat per un equip jove i apassionat que treballa amb la il·lusió d’oferir la millor música als seus espectadors. Ens aproximem a la música sense apriorismes estilístics i per aquesta raó sempre estem atents a la creació on sigui que aquesta estigui present amb l’ambició de promocionar-la a nivell local, estatal i internacional, procurant mimar al públic de cada una de les propostes atenent a les seves necessitats i preferències.

Barcelona és la ciutat on neix el projecte i des d’on es lidera el seu creixement i desenvolupament. La nostra trajectòria és curta, i ens proposem fer possible la combinació de la viabilitat d’aquesta aposta en temps difícils, amb la cerca i el mim dels aspectes de qualitat que ens agradaria trobar a nosaltres mateixos com espectadors.

Estem aquí per què ens entusiasma la música, i els músics són el centre de tot. Ajudar en tot el possible al desenvolupament de les seves carreres és el que ens fa més feliços. El nostre compromís comença aquí i s’estén al públic que finalment esperem que ens entregui la seva acceptació com a premi.

logo-arc-amb-text

Missió

La missió de PORCAUSADELA és créixer en el desenvolupament de les propostes artístiques de qualitat conjuntament amb els seus creadors. Cooperar amb els músics de forma que el seu esforç creatiu i interpretatiu arribi al seu públic, potenciant el treball que ells han creat amb cura i dedicació, per fer viables aquests projectes musicals i permetre que perdurin en el temps.

Per això, estem i estarem sempre disposats a buscar les formes més adequades de donar suport a aquesta creació, i ja estem treballant en la producció de festivals, programació de sales pròpies, desenvolupament d’entorns de creació, etc.

Valors

A PORCAUSADELA la música ens dóna forces. Treballem per potenciar el talent. Entenem que l’equip ha de ser mixta, format pels creadors i els que ajudem als projectes de creació per fer-los viables econòmicament. El nostre èxit és el dels artistes amb els què compartim una bona part de les nostres vides, el seu desenvolupament i creixement serà el nostre i per aquesta raó, aquí és on dediquem tot el nostre esforç.

Hem arribat aquí amb la voluntat de quedar-nos i per això entenem que el nostre tresor més gran és la relació entre tots i cada un dels què passem per PORCAUSADELA. La generositat és un ingredient que busquem com a principal en els nostres guisats.