DJ’s Sopranos

Porcausadela

  • DJ’s Sopranos
      • Fotos:Djs Sopranos. Who we are? from Djs Sopranos on Vimeo.

Què fan

Música seleccionada i vídeos personalitzats o escollits per fer ballar encara més a tots els públics.

Festes petites i festes Majors. Homenatges. Aniversaris. Casaments. Celebracions d’empresa. Trobades familiars. Revetlles. Grans esdeveniments. Ambientació músical, etc.

La selecció musical és impossible de no ballar, i en molts casos, de cantar. Els 60s, els 70s i els 80s són el seu menú preferit. Dels 90s i fins als “hits” del moment, en serveixen plats especials i sorprenents.

Biografía

Sr. Gris: Empresari. De jove punxava música al seu programa de ràdio. I no ha deixat mai d’amenitzar festes per amics, coneguts i saludats.

Sr. Escarlata: Ara també és productor de TV. I des de ben jove ha treballat a la ràdio com a locutor i punxa-discos, ha realitzat vídeo-clips, … Inclús va entrevistar amb molts nervis a Mecano, Alaska, Loquillo i El Último de la Fila, clarament és un fan dels 80.

Sr. Púrpura: Narrador visual. A les seves esquenes porta videoclips de Radio Futura, Marc Grau, Alain Pérez i ha estat cofundador de Televisió de Cardedeu i del grup multimèdia “Gringos” (1989 – 1997)

Són tres enamorats de la música i la imatge que porten la festa a la teva festa, celebració o esdeveniment d’empresa.  Amb la professionalitat que aporta l’experiència i amb l’encant que transmet la passió.

Hi ha coses que és millor que les facin els professionals? Q.Tarantino